W

Wessel

Verified

Webhosting
Back

Webhosting uit handen!

Introduction

Mijn naam is Wessel Paans, ik ben 21 jaar. Sinds juli afgestudeerd aan de opleiding Journalistiek aan de Christelijke Hogeschool Ede. Intussen heb ik ruim 7 jaar ervaring opgebouwd in Wordpress en Elementor en heb ik voor verschillende organisaties websites gebouwd. Daarnaast beheer ik voor een aantal klanten hun website en regel ik de webhosting.

What can I do for your company?

- Al uw domeinnamen gebundeld in één handig hostingpakket - Makkelijk up- en downgraden qua opslag - Problemen oplossen - Updaten websites Wilt u dat ik meer zaken op het gebied van de webhosting regel? In gesprek kunnen we kijken wat ik nog meer voor u kan betekenen! Ook gaan we samen in gesprek om tot een prijsafspraak te komen, dit is afhankelijk van het soort website, domeinnamen en grote hostingpakket u heeft. Maandprijs: vanaf 20 euro (voor een half uur werk)

How I Work

Vaak merk ik dat webhosting een last is voor bedrijven omdat ze het nodig hebben om hun sites en mailadressen in de lucht te houden. Daarom help ik graag om deze last over te nemen en klaar te staan als er problemen spelen! Heeft u vragen? Neem gerust contact op.

€ 40

This price is an indication and may differ from the final price. You are not obliged to anything.

Work with this professional
Task Information

Estimated Duration

1 hour

Verified by GJD

Verified

Availability

Available