L

lotte

Verified

Fotografie
Back

evenement fotograaf

Introduction

Mijn naam is lotte, ik ben 18 jaar. Momenteel studeer ik fotografie aan de deltion college Ik beschik over de volgende vaardigheden: Evenementen, Concerten, Portret, Portrait Photography, Event photography, Lightroom, Digital Photography, Portraits, Black and white, Headshots, On location, Lifestyle photography, Commercial photography, Lifestyle portraits. In de volgende functies heb ik al werkervaring opgedaan: festival fotograaf, bedrijfsfotograaf.

What can I do for your company?

Ik ben beschikbaar om voor jullie bedrijf te fotograferen en zorg ervoor dat ik pakkende beelden creëer die de aandacht trekken. Met mijn fotografie breng ik jullie merk of product op een krachtige en visueel aantrekkelijke manier in beeld, perfect om jullie doelgroep te bereiken en te boeien.

How I Work

Stap 1: Conceptontwikkeling Doelstellingen vaststellen: Begin met het identificeren van de doelen die het bedrijf wil bereiken met de fotoshoot. Wil het bedrijf bijvoorbeeld een nieuwe productlijn promoten, de bedrijfscultuur tonen of een speciaal evenement documenteren? dan ga ik op locatie bij jullie bedrijf of waar jullie het fijn vinden jullie visie tot leven brengen als zijn dat portrettjes van iedere werknemer of van het evenement. in de laatste stap ga ik de foto's voor jullie bewerken en stuur ik een Wetransfer met alle bestanden. Dan kunnen jullie mijn nog feedback geven of eventuele aanpassingen die jullie willen aan de foto's (met regelmaat).

€ 300

This price is an indication and may differ from the final price. You are not obliged to anything.

Work with this professional
Task Information

Estimated Duration

Verified by GJD

Verified

Availability

Available