C

Cas

Verified

Webdesign
Back

Ik maak professionele WordPress websites

Introduction

Mijn naam is Cas, ik ben 23 jaar. Momenteel studeer ik E-commerce aan de Windesheim Zwolle Ik beschik over de volgende vaardigheden: Webdesign, SEO, Snelheidsoptimalisatie. In de volgende functies heb ik al werkervaring opgedaan: Webdesigner.

What can I do for your company?

Als jouw webdesigner en digitale partner, bied ik een scala aan oplossingen om jouw online aanwezigheid naar nieuwe hoogten te tillen. Ik ben gespecialiseerd in het creëren van professionele websites met Elementor Pro, waarbij ik de kracht van deze tool gebruik om aantrekkelijke en functionele websites te bouwen. Daarnaast ben ik een SEO-expert, wat betekent dat ik jou kan helpen om beter zichtbaar te zijn in zoekmachines, waardoor je meer organisch verkeer en potentiële klanten aantrekt. Samen kunnen we jouw digitale doelen verwezenlijken en jouw bedrijf online laten schitteren.

How I Work

Strategische Planning Ik begin met een diepgaande analyse van jouw behoeften en doelen. We zullen samen een strategisch plan opstellen om ervoor te zorgen dat je website perfect aansluit bij je zakelijke visie. Elementor Pro Ik zal Elementor Pro gebruiken om je website op te bouwen met aanpasbare ontwerpen en geavanceerde functionaliteit. Hierdoor kunnen we unieke en aantrekkelijke webpagina's maken die opvallen. SEO Optimalisatie Om ervoor te zorgen dat jouw website goed presteert in zoekmachines, zal ik uitgebreide SEO-technieken implementeren. Dit omvat het optimaliseren van meta-tags, trefwoorden, content en meer. Continue Ondersteuning Mijn betrokkenheid eindigt niet na de lancering van je website. Ik bied doorlopende ondersteuning en updates om ervoor te zorgen dat je website up-to-date blijft en blijft voldoen aan de veranderende behoeften van je bedrijf. Transparante Communicatie Gedurende het hele proces zal ik nauw met je samenwerken en ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft van de voortgang. Jouw inbreng en feedback zijn van onschatbare waarde voor mij. Resultaatgericht Mijn doel is om meetbare resultaten te leveren. Of het nu gaat om het verhogen van verkeer, conversies of het verbeteren van de algehele gebruikerservaring, ik ben toegewijd aan het leveren van waarde aan je bedrijf.

€ 1.000

This price is an indication and may differ from the final price. You are not obliged to anything.

Work with this professional
Task Information

Estimated Duration

Verified by GJD

Verified

Availability

Available