T

Taj

Verified

Content creeren
Back

User generated content (Foto's en videos voor jouw merk)

Introduction

Mijn naam is Taj, ik ben 20 jaar. Momenteel studeer ik AD Online Content Creator aan de Hogeschool Utrecht. Ik beschik over de volgende vaardigheden: Leidinggeven, Plannen, coachen, Organiseren, Samenwerken, kritisch, Nauwkeurig, Stressbestendig, Betrouwbaar, Behulpzaam, leergierig, Fotografie, Social media. In de volgende functies heb ik al werkervaring opgedaan: Medewerker vulploeg, Shiftleider, Huishoudelijke hulp, Social reporter HU.

What can I do for your company?

Om voor meer vertrouwen te zorgen bij de consument kan ik u helpen met het maken van user generated content. UGC zorgt voor meer vertrouwen doordat er authentieke en positieve ervaringen worden gedeeld door gebruikers. De consument vertrouwt content gemaakt door de gebruiker nou eenmaal meer dan content gemaakt door het merk zelf. Wat kan ik voor uw merk doen? - Het maken van een video van 30-60 seconden met de opbouw (Hook, Problem/solution, USP en CTA). Voor een andere opbouw sta ik ook open! - Het is ook mogelijk om user generated foto's te maken. - U krijgt de volledige gebruikersrechten waardoor de video of foto's ingezet kunnen worden als advertentie.

How I Work

Hoe gaat dit in zijn werk? U heeft een product of dienst die u wilt verkopen. Dit product stuurt u naar mij op of ik kom de dienst ervaren. Van het product of dienst maak ik een converterende video. Voordat ik de video maak schrijf ik eerst een script die u kunt goedkeuren. Het is ook mogelijk dat u zelf een script maakt. Na het opnemen en editen van de video stuur ik deze naar u op met een watermerk. U bekijkt de video en geeft waar nodig feedback. Na het verwerken van de feedback krijgt u het eindresultaat van de video opgestuurd.

€ 80

This price is an indication and may differ from the final price. You are not obliged to anything.

Work with this professional
Task Information

Estimated Duration

Verified by GJD

Verified

Availability

Available