S

Shorombo

Verified

Content creeren
Back

Custom GPT maken voor SEO Blogs

Introduction

Mijn naam is Shoromb0, ik ben 42 jaar oud en gecertificeerd prompt specialist in ChatGPT, Digital Marketeer, Copywriter en Content Creator. Als online ondernemer heb ik veel ervaring met het inzetten van verschillende software ten behoeve van onder andere contentcreatie. Ik schrijf wekelijks minimaal 1 blogs, 3 email nieuwsletters, 5 social media post en online content voor mijn coaching klanten en online cursusses. Met mijn kennis van AI en prompting heb ik voor dit proces verschillende Custom GPTs gecreëerd en ik kan dit voor u ook doen. AI kan ik ook uw bedrijven helpen om uw contentcreatie en werkproces naar een hoger niveau te tillen. Ik kom graag met u in contact om vrijblijvend uw behoeften te bespreken.

What can I do for your company?

Als AI-gecertificeerd prompt specialist heb ik uitgebreide ervaring in het inzetten van AI voor diverse contentcreatieklussen, waaronder het schrijven van SEO-geoptimaliseerde blogposts en het creëren van social media content. Door op maat gemaakte Custom ChatGPT’s te ontwikkelen, kan ik specifieke uitdagingen binnen uw bedrijf aanpakken, zoals: 1. Het verhogen van de zichtbaarheid van uw content op zoekmachines: Door het integreren van SEO-best practices direct in de Custom ChatGPT-modellen, kan ik ervoor zorgen dat de content niet alleen relevant en engaging is, maar ook geoptimaliseerd voor zoekmachines. 2. Het automatiseren van contentgeneratie voor verschillende platforms: Ik kan Custom ChatGPT's ontwikkelen die content creëren die specifiek is afgestemd op de tone-of-voice en stijlvereisten van verschillende social media platforms, waardoor uw merk consistent en breed zichtbaar wordt. 3. Het vermenigvuldigen van uw content voor deze te hergebruiken: Ik kan verschillende Custom ChatGPT’s ontwikkelen die u bestaande content omzet in content die u kunt verspreiden op verschillende platformen 4. Het verbeteren van de consistentie en kwaliteit van content: Door ChatGPT uitvoerig en specifiek te instrueren kan ik garanderen dat de integriteit en kwaliteit van uw content altijd behouden blijven, ongeacht de schaal van productie. Ik gebruik dagelijks zo'n 15 Custom ChatGPT's en geef trainingen op dit gebied, dus mijn expertise in het praktisch toepassen van deze technologieën is grondig en actueel. Ik weet zeker dat ik ook u bedrijf kan helpen uw online zichtbaarheid en de impact daarvan kan verviervoudigen.

How I Work

Allereerst help ik u om aan de hand van uw opdrachten en behoeften de mogelijkheden in kaart te brengen. Op basis hiervan identificeer ik een aantal use cases en doe ik u een voorstel voor het bouwen van Custom GPT’s. Op basis van uw aanwijzingen ga ik voor u aan de slag en zal ik de Custom GPT’s bouwen, testen, en het resultaat met u delen. Zodra deze naar wens zijn, draag ik ze, inclusief instructies voor gebruik, aan u over. Het gebruik van ChatGPT zal ervoor zorgen dat u: 1. Zelf makkelijker, sneller en betere content kunt maken. 2. Makkelijker zichtbaar kunt zijn op meerdere kanalen omdat u content, zoals met een druk op de knop, kunt omzetten in andere content. 3. Uw content effectiever is in het behalen van uw bedrijfsdoelstellingen. Neem nu contact op voor vrijblijvend advies.

€ 340

This price is an indication and may differ from the final price. You are not obliged to anything.

Work with this professional
Task Information

Estimated Duration

16 hours

Verified by GJD

Verified

Availability

Available