OpdrachtenProfessional pool
JoinLogin
  1. Opleidingen
  2. Hospitality
MBO

Hospitality

Je skills ontwikkelen naast je opleiding? Als Hospitality (Young) Professional kun je direct aan de slag met opdrachten die perfect aansluiten bij jouw kennis en vaardigheden. Zonder KVK of contracten, snel bijverdienen met wat jij al geleerd hebt!

Opdrachten bekijkenAccount aanmaken

Over deze opleiding

Binnen deze opleiding ontwikkel je skills in de volgende categorieën

  • Begeleiden van operationele werkzaamheden
  • Uitvoeren van algemene administratieve taken
  • Mensen verwelkomen en begeleiden
  • Verschaffen van informatie aan het publiek en cliënten
  • Hotel, restaurant en catering
  • Verstrekken van informatie en ondersteuning aan het publiek en cliënten
  • Serveren van voedsel en dranken
  • Reizen, toerisme en vrijetijdsbesteding
  • Uitvoeren van administratieve werkzaamheden
  • Bereiden en serveren van levensmiddelen en dranken
Treedt op als aanspreekpunt voor klant/gast/reiziger/bezoeker. Voert administratieve processen uit. Organiseert en voert activiteiten uit. Werkt in de gastvrijheidsbranche heeft kennis van (bedrijfsspecifieke) processen, procedures, richtlijnen en wet- en regelgeving. heeft kennis van de toepassing van verschillende (digitale) verkoop- en afzetkanalen. heeft kennis van faciliteiten en toeristische attracties in relevante regio's. heeft kennis van procedures met betrekking tot reserveringen, boekingen of betalingen. heeft kennis van producten, diensten die aangeboden worden. heeft kennis van relevante trends en ontwikkelingen in de branche, regio of omgeving. heeft kennis van verschillende doelgroepen, klant/gast/reiziger/bezoekertypen, klant-/gastgedragingen en verwachtingen. heeft kennis van verschillende soorten klachten. heeft kennis van (bedrijfsspecifieke) processen, procedures, richtlijnen en wet- en regelgeving. heeft kennis van het toepassen van (moderne) communicatiemiddelen. heeft kennis van processen die leiden tot administratieve en financiële afhandeling. heeft kennis van geldende arbo- en veiligheidsvoorschriften. heeft kennis van materialen en middelen die beschikbaar zijn. heeft kennis van customer relation management. heeft kennis van het toepassen van (moderne) communicatiemiddelen. heeft kennis van de werkwijze rondom bedrijfshulpverlening. heeft kennis van diverse horecabedrijfstypes, bedrijfsformules en doelgroepen. heeft kennis van eigenschappen en toepassingen van schoonmaakmiddelen en –materialen. heeft kennis van het sociaal hygiënisch beleid en bijbehorende procedures en –materialen. heeft kennis van sociale hygiëne . kan communicatievaardigheden voor de telefoon toepassen. kan dagelijkse gesprekken met klanten/gasten voeren in het Engels. kan dagelijkse informatie aan de klant/gast/reiziger/bezoeker toelichten in het Engels. kan een eenvoudig gesprek met de klant/gast/reiziger/bezoeker voeren in een 2e moderne vreemde taal. kan een korte, eenvoudige boodschap voor de klant/gast/reiziger/bezoeker schrijven in een 2e moderne vreemde taal. kan eenvoudige teksten schrijven om met de klant/gast/reiziger/bezoeker te communiceren in het Engels. kan korte en eenvoudige schriftelijke communicatie van de klant/gast/reiziger/bezoeker lezen en begrijpen in een 2e moderne vreemde taal. kan korte, vooraf geoefende informatie presenteren aan de klant/gast/reiziger/bezoeker in een 2e moderne vreemde taal. kan naar de klant/gast/reiziger/bezoeker luisteren om de kern van de klantwens te begrijpen in het Engels. kan naar de klant/gast/reiziger/bezoeker luisteren om de kern van de klantwens te volgen in een 2e moderne vreemde taal. kan schriftelijke communicatie van de klant/gast/reiziger/bezoeker over bekende onderwerpen lezen en begrijpen in het Engels. kan een korte notitie om de klant/gast/reiziger/bezoeker te informeren schrijven in een 2e moderne vreemde taal. kan korte en eenvoudige informatie over producten, diensten en mogelijkheden lezen en begrijpen in een 2e moderne vreemde taal. kan informatie over producten, diensten en mogelijkheden lezen en begrijpen in het Engels. kan informatie zoeken, beoordelen en gebruiken. kan om de klant/gast/reiziger/bezoeker te informeren eenvoudige teksten schrijven in het Engels. kan (preventieve) eerste hulpverlening toepassen. kan activiteiten aan een klant/gast/reiziger/bezoeker presenteren door middel van een kort vooraf geoefend praatje in een 2e moderne vreemde taal. kan activiteiten presenteren aan een klant/gast/reiziger/bezoeker in het Engels. kan levensreddende handelingen verrichten in geval van nood. kan met de klant/gast/reiziger/bezoeker in een eenvoudig gesprek communiceren in een 2e moderne vreemde taal. kan met de klant/gast/reiziger/bezoeker over en tijdens de activiteit communiceren in het Engels. kan werken met ict- toepassingen, waaronder sociale media. kan de werking en effecten van verslavingen beschrijven. kan debarasseer technieken toepassen. kan draag- en serveermethoden toepassen. kan gesprekstechnieken in adviesgesprekken toepassen. kan het gastvrijheidsconcept toepassen. kan inlevingsvermogen toepassen. kan kassasystemen, betaalautomaten en de daarbij behorende ICT hulpmiddelen bedienen. kan opdektechnieken toepassen. kan poleertechnieken toepassen. kan regels voor etiquette toepassen. kan relevante wettelijke richtlijnen en bedrijfsvoorschriften voor het werken in de bediening en met voedingsmiddelen toepassen. kan sociale vaardigheden toepassen. kan strategieën om normafwijkend gedrag te voorkomen toepassen. kan verkooptechnieken in adviesgesprekken toepassen. kan zijn kennis over dieetleer en menuopbouw in zijn adviezen aan gasten toepassen. kan zijn kennis over eigenschappen, kwaliteitscriteria, samenstelling en bewaring van dranken, wijnen en voedingsproducten toepassen. kan zijn kennis over werking van betaalmiddelen en betaalwijzen toepassen. kan gasten begroeten en naar een collega verwijzen in een 2e moderne vreemde taal. kan huisregels en het handhavingsbeleid van het bedrijf toepassen. kan in contact met gasten eenvoudige gesprekken voeren in het Engels. kan korte, vooraf geoefende informatie over het menu-aanbod in het Engels aan gasten presenteren. kan passende drank-spijscombinaties samenstellen. kan verschillende tafelsettings toepassen. kan zijn kennis over dieetleer en menuopbouw in zijn adviezen aan gasten toepassen. kan zijn kennis over eigenschappen, kwaliteitscriteria, samenstelling en bewaring van dranken, wijnen en voedingsproducten toepassen . kan zijn kennis over werking van betaalmiddelen en betaalwijzen toepassen. kan prijsberekeningen maken. kan diverse gesprekstechnieken hanteren

Opdrachten voor Hospitality

Wanneer je deze opdrachten uitvoert, verdien je geld en ontwikkel je tegelijkertijd je vaardigheden

Wil je ook opdrachten uitvoeren tijdens je studie Hospitality?

Maak een account aan en begin met bijverdienen naast je studie. Door het uitvoeren van opdrachten verbeter je je vaardigheden en verdien je tegelijkertijd geld.

Account aanmaken

Opdrachten per categorie

  • Marketing
  • Sales
  • Kantoorwerk
  • Overig
  • Evenementen
  • Content creeren
  • Technologie en Ontwikkeling
  • Schoonmaak en Onderhoud
  • Logistiek
  • Public relations
  • Creatief en design
  • Webdesign
Bekijk alle opdrachten

Opdrachten per opleiding

  • Logistiek
  • Officemanagement
  • Operationeel Manager
  • Zorg en Technologie
  • Business Intelligence and Smart Services
  • Commercieel Management
  • Commerciële Economie
  • Projectleider Techniek
  • Animation - Master
  • Juridisch Medewerker
  • Ondernemerschap & Retail Management
  • Opleiding Tolk-Vertaler
Bekijk alle 545 opleidingen

Opdrachten per locatie

  • 's-Gravenhage
  • 's-Hertogenbosch
  • Almere
  • Amersfoort
  • Amstelveen
  • Amsterdam
  • Bunschoten-Spakenburg
  • Drachten
  • Ede
  • Heel Nederland
  • Hellevoetsluis
  • Houten
  • IJsselstein
  • Leusden
  • Meerkerk
  • Mijdrecht
  • Oss
  • The Netherlands
PrivacybeleidAlgemene voorwaarden
© GetJobsDone B.V. 2025
bijdragen aan het onboarden van klanten zowel op kantoor als vanaf huis

Het ondersteunen van het backoffice team vereist precisie, klantgerichtheid en organisatievermogen. We nodigen je uit om deel uit te maken van ons dynamische team, waarbij je flexibel vanuit ons gezellige kantoor of het comfort van je eigen huis kunt werken....

€ 584
Kantoorwerk
  • 1