W

Wessel

Geverifieerd

Webhosting
Terug

Webhosting uit handen!

Even voorstellen

Mijn naam is Wessel Paans, ik ben 21 jaar. Sinds juli afgestudeerd aan de opleiding Journalistiek aan de Christelijke Hogeschool Ede. Intussen heb ik ruim 7 jaar ervaring opgebouwd in Wordpress en Elementor en heb ik voor verschillende organisaties websites gebouwd. Daarnaast beheer ik voor een aantal klanten hun website en regel ik de webhosting.

Wat kan ik voor jouw bedrijf betekenen?

- Al uw domeinnamen gebundeld in één handig hostingpakket - Makkelijk up- en downgraden qua opslag - Problemen oplossen - Updaten websites Wilt u dat ik meer zaken op het gebied van de webhosting regel? In gesprek kunnen we kijken wat ik nog meer voor u kan betekenen! Ook gaan we samen in gesprek om tot een prijsafspraak te komen, dit is afhankelijk van het soort website, domeinnamen en grote hostingpakket u heeft. Maandprijs: vanaf 20 euro (voor een half uur werk)

Hoe ik te werk ga

Vaak merk ik dat webhosting een last is voor bedrijven omdat ze het nodig hebben om hun sites en mailadressen in de lucht te houden. Daarom help ik graag om deze last over te nemen en klaar te staan als er problemen spelen! Heeft u vragen? Neem gerust contact op.

€ 40

Deze prijs is een indicatie en kan afwijken van de uiteindelijke prijs. Je zit nergens aan vast.

Met deze professional werken
Opdracht informatie

Geschatte tijdsduur

1 uur

Goedgekeurd door GJD

Geverifieerd

Beschikbaarheid

Beschikbaar