J

Joyce

Geverifieerd

Marketing
Terug

Social media bijhouden

Even voorstellen

Hoi! Ik ben Joyce Rikken, 24 jaar en ik studeer Bedrijfskunde met de specialisatie Bedrijfseconomie aan de Radboud universiteit. Social media & marketing is mijn passie en het lijkt me via deze weg leuk om wat bij te verdienen. Ik heb zelf een YouTube kanaal met 12.000 abonnees en op Instagram (4.700) & TikTok (3.000) ook al aardig wat volgers. Daardoor heb ik al vaak met bedrijven samengewerkt om content te creëren en te posten. Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel & wil mijn taken zo goed mogelijk uitvoeren. Groetjes, Joyce

Wat kan ik voor jouw bedrijf betekenen?

Op dit moment ben ik hard aan de weg aan het timmeren met mijn eigen social media management bureau. Mijn grote passie is social media en ik heb hier de afgelopen jaren veel ervaring in opgedaan. Ondertussen heb ik bijna mijn opleiding bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit afgerond en ga ik deze september beginnen aan de opleiding social media manager. Als social media manager zorg je dat de social media kanalen op orde zijn en dat hier met een vaste regelmaat op gepost wordt. Ook doe je onderzoek naar de belangrijkste hashtags en kan er geholpen worden bij het opzetten van creatieve campagnes voor meer bereik.

Hoe ik te werk ga

Zelf vind ik het belangrijk om eerst goed overleg te hebben over de doelen en vanuit hier een social media plan op te stellen. Ik vind het altijd leuk om mee te denken, dus stuur me zeker een berichtje! Daarnaast kan ik ook mijn social media manager kit opsturen voor meer informatie!

€ 300

Deze prijs is een indicatie en kan afwijken van de uiteindelijke prijs. Je zit nergens aan vast.

Met deze professional werken
Opdracht informatie

Geschatte tijdsduur

15 uur

Goedgekeurd door GJD

Geverifieerd

Beschikbaarheid

Beschikbaar