Anoniem

Geverifieerd

Content creeren
Terug

⚡️ (UGC) Content creator beschikbaar! ⚡️

Even voorstellen

Hi mijn naam is Kim, en bij Studio Kolder creëren wij authentieke content om jouw bedrijf of merk online zichtbaar te maken! Wij zijn een content agency gespecialiseerd in User Generated Content. Of het nu gaat om het creëren van (UGC) content, graphics, advertenties, templates andere sociale media-inhoud. We can do it all!

Wat kan ik voor jouw bedrijf betekenen?

Wist je dat maar liefst 79% van de mensen zegt dat user-generated content (UGC) een enorme impact heeft op hun aankoopbeslissingen?

Hoe ik te werk ga

Dat komt doordat UGC een soort social proof biedt die traditionele marketing niet kan bieden. Als mensen anderen een product of dienst zien gebruiken en enthousiast zien zijn, dan geeft dat vertrouwen en betrouwbaarheid aan het merk. Daarom is UGC tegenwoordig zo belangrijk voor bedrijven van alle groottes. Door UGC te integreren in je marketingstrategie, kun je de kracht van mond-tot-mondreclame benutten en een trouwe klantenkring opbouwen. Dus, are you ready? Om UGC in te zetten om jouw bedrijf te laten groeien? Let's build your online brand! ⚡️

€ 75

Deze prijs is een indicatie en kan afwijken van de uiteindelijke prijs. Je zit nergens aan vast.

Met deze professional werken
Opdracht informatie

Geschatte tijdsduur

1 uur

Goedgekeurd door GJD

Geverifieerd

Beschikbaarheid

Beschikbaar