B

Britt

Geverifieerd

Marketing
Terug

SEO blogs schrijven

Even voorstellen

Hi, aangenaam kennis te maken! Mijn naam is Britt van Gastel, 23 jaar en werkzaam als freelance copywriter en marketeer. Ik ben in 2021 afgestudeerd als Tourism Manager binnen een citymarketing organisatie en na 5 jaar gewerkt te hebben als sales- en marketingassistant voor een grote mode webshop en winkel, besloten om de sprong in het diepe te nemen en te starten als freelancer! Met een focus op wie jij bent en waar jij voor staat, sta ik te popelen om unieke verhalen te creëren voor jouw merkidentiteit! In de afgelopen jaren heb veel waardevolle schrijfervaring opgedaan voor diverse doelgroepen en sectoren. Zo heb ik reisblogs geschreven voor verschillende reisbureaus, B2B-blogs voor een payroll- en uitzendbureau en productreviews voor de meest uiteenlopende producten. Daarnaast heb ik veel websites geoptimaliseerd door het herschrijven van teksten en het optimaliseren van de content – helemaal in de huisstijl van het merk ofcourse! Verhalen vertellen is dus wat ik het liefste doe en het lijkt me nog leuker om dat voor jouw merk of organisatie te doen! Ben je op zoek naar iemand met een flexibele pen die op korte termijn aan de slag kan met het schrijven van de leukste blogs en dat ook nog geheel op SEO basis waardoor jij nog hoger in de ranking scoort? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen! Ik bespreek graag alle details onder het genot van een (digitaal) kopje koffie! Let’s make your story happen!

Wat kan ik voor jouw bedrijf betekenen?

Het consistent schrijven (zonder ChatGPT natuurlijk!) van inspirerende en pakkende SEO blogs die gedeeld kunnen worden op de verschillende kanalen van jouw merk of organisatie. *De uren en het bedrag zijn uiteraard afhankelijk van de interne afspraken - dit staat dus niet vast!

Hoe ik te werk ga

Samen bespreken we waar jouw behoeftes liggen en wat belangrijk is binnen het vertellen van jouw merkverhaal! We bepalen samen voor wie de blogs geschreven moeten worden, waar jij als merk op gevonden wil worden en vooral in welk volume we de blogs willen gaan delen. Op die manier komen we samen tot een sterk plan en daar komt mijn expertise om de hoek kijken: ik pak mijn pen in de hand en start met schrijven! We spreken samen deadlines af en dan is het tijd om de blogs te gaan delen! Laat die traffic en hogere ranking maar komen!

€ 650

Deze prijs is een indicatie en kan afwijken van de uiteindelijke prijs. Je zit nergens aan vast.

Met deze professional werken
Opdracht informatie

Geschatte tijdsduur

25 uur

Goedgekeurd door GJD

Geverifieerd

Beschikbaarheid

Beschikbaar