S

Senna

Geverifieerd

Marketing
Terug

Social media management

Even voorstellen

Mijn naam is Senna, ik ben 18 jaar. Momenteel studeer ik Ondernemerschap aan de Saxion Ik beschik over de volgende vaardigheden: Advertising, Marketing, Social Media Marketing, Marketing strategy, Online marketing. In de volgende functies heb ik al werkervaring opgedaan: Zelfstandige.

Wat kan ik voor jouw bedrijf betekenen?

Advertenties: Ik kan effectieve advertentiecampagnes opzetten, vooral op platforms zoals Facebook, om snel en kostenefficiënt nieuwe klanten aan te trekken. Beheren van sociale media: Ik kan uw sociale media-activiteiten beheren, waardoor u meer tijd overhoudt voor andere cruciale aspecten van uw bedrijf

Hoe ik te werk ga

Advertenties: Ik zal nauwkeurig uw doelgroep analyseren en strategieën ontwikkelen om hen effectief te bereiken via advertenties op platforms zoals Facebook. Dit omvat het maken van boeiende advertentie-inhoud, het instellen van doelgerichte targetingparameters en het voortdurend optimaliseren van campagnes om maximale resultaten te behalen binnen uw budget. Beheren van sociale media: Ik zal uw sociale media-activiteiten volledig beheren, waaronder het plannen en plaatsen van berichten, het reageren op opmerkingen en berichten van klanten, en het monitoren van trends en gesprekken in uw branche. Mijn focus ligt op het creëren van een consistente en boeiende aanwezigheid op sociale media, waardoor uw merk zichtbaar blijft en uw publiek betrokken raakt. Dit stelt u in staat om uw kostbare tijd te besteden aan andere bedrijfsaspecten, terwijl ik uw online aanwezigheid effectief beheer en laat groeien.

€ 450

Deze prijs is een indicatie en kan afwijken van de uiteindelijke prijs. Je zit nergens aan vast.

Met deze professional werken
Opdracht informatie

Geschatte tijdsduur

Goedgekeurd door GJD

Geverifieerd

Beschikbaarheid

Beschikbaar