T

Taj

Geverifieerd

Content creeren
Terug

User generated content (Foto's en videos voor jouw merk)

Even voorstellen

Mijn naam is Taj, ik ben 20 jaar. Momenteel studeer ik AD Online Content Creator aan de Hogeschool Utrecht. Ik beschik over de volgende vaardigheden: Leidinggeven, Plannen, coachen, Organiseren, Samenwerken, kritisch, Nauwkeurig, Stressbestendig, Betrouwbaar, Behulpzaam, leergierig, Fotografie, Social media. In de volgende functies heb ik al werkervaring opgedaan: Medewerker vulploeg, Shiftleider, Huishoudelijke hulp, Social reporter HU.

Wat kan ik voor jouw bedrijf betekenen?

Om voor meer vertrouwen te zorgen bij de consument kan ik u helpen met het maken van user generated content. UGC zorgt voor meer vertrouwen doordat er authentieke en positieve ervaringen worden gedeeld door gebruikers. De consument vertrouwt content gemaakt door de gebruiker nou eenmaal meer dan content gemaakt door het merk zelf. Wat kan ik voor uw merk doen? - Het maken van een video van 30-60 seconden met de opbouw (Hook, Problem/solution, USP en CTA). Voor een andere opbouw sta ik ook open! - Het is ook mogelijk om user generated foto's te maken. - U krijgt de volledige gebruikersrechten waardoor de video of foto's ingezet kunnen worden als advertentie.

Hoe ik te werk ga

Hoe gaat dit in zijn werk? U heeft een product of dienst die u wilt verkopen. Dit product stuurt u naar mij op of ik kom de dienst ervaren. Van het product of dienst maak ik een converterende video. Voordat ik de video maak schrijf ik eerst een script die u kunt goedkeuren. Het is ook mogelijk dat u zelf een script maakt. Na het opnemen en editen van de video stuur ik deze naar u op met een watermerk. U bekijkt de video en geeft waar nodig feedback. Na het verwerken van de feedback krijgt u het eindresultaat van de video opgestuurd.

€ 80

Deze prijs is een indicatie en kan afwijken van de uiteindelijke prijs. Je zit nergens aan vast.

Met deze professional werken
Opdracht informatie

Geschatte tijdsduur

Goedgekeurd door GJD

Geverifieerd

Beschikbaarheid

Beschikbaar