M

Mohammed

Geverifieerd

Sales
Terug

Appointment setter

Even voorstellen

Ik ben Mohammed Haji, een gedreven sales professional met een jaar ervaring in het vak. Ik heb gemerkt dat ik een natuurlijk talent heb voor sales en ik ben vastbesloten om hierin verder te groeien. Mijn trackrecord toont aan dat ik resultaten kan behalen en ik ben sterk in het opbouwen van relaties met klanten. Nu ben ik op zoek naar een nieuwe uitdaging waar ik mijn vaardigheden kan blijven ontwikkelen en mijn succes kan voortzetten. Met mijn vastberadenheid en talent geloof ik dat ik een waardevolle aanwinst kan zijn voor uw sales team.

Wat kan ik voor jouw bedrijf betekenen?

Als afspraakplanner in de sales is mijn belangrijkste taak om afspraken te maken tussen onze verkopers en potentiële klanten. Ik bel mensen op om te vragen of ze geïnteresseerd zijn in onze producten of diensten. Als iemand interesse heeft, plan ik een afspraak in waarbij onze verkoper met hen kan praten om meer te weten te komen over hun behoeften en hoe we hen kunnen helpen. Ik zorg ervoor dat de afspraken op tijd zijn en dat beide partijen goed voorbereid zijn. Mijn doel is om zoveel mogelijk waardevolle afspraken te maken, zodat onze verkopers de kans hebben om nieuwe klanten binnen te halen.

Hoe ik te werk ga

Telefonisch contact leggen: Je begint met het bellen van potentiële klanten om hun interesse in onze producten of diensten te peilen. Dit vereist een vriendelijke en professionele benadering aan de telefoon. Vragen stellen: Tijdens het gesprek stel je gerichte vragen om te achterhalen of de potentiële klant een goede match is voor wat we aanbieden. Dit helpt om te bepalen of het de moeite waard is om een afspraak te plannen. Afspraken inplannen: Als de klant interesse toont, plan je een afspraak in tussen hen en een van onze verkopers. Dit omvat het vinden van een geschikte tijd en datum die voor beide partijen werkt. Bevestigen en opvolgen: Voordat de afspraak plaatsvindt, bevestig je deze nogmaals met de klant om er zeker van te zijn dat ze nog steeds beschikbaar zijn. Na de afspraak volg je op om te zien hoe het is gegaan en of er verdere actie nodig is. Administratie bijhouden: Het is belangrijk om alle afspraken en relevante informatie nauwkeurig bij te houden in ons systeem, zodat het verkoopteam goed geïnformeerd is en de follow-up soepel verloopt.

€ 250

Deze prijs is een indicatie en kan afwijken van de uiteindelijke prijs. Je zit nergens aan vast.

Met deze professional werken
Opdracht informatie

Geschatte tijdsduur

Goedgekeurd door GJD

Geverifieerd

Beschikbaarheid

Beschikbaar