M

Megan

Geverifieerd

Content creeren
Terug

Social media voor bedrijven!

Even voorstellen

Mijn naam is Megan, ik ben 18 jaar. Momenteel studeer ik Creative Business aan de hogeschool in Utrecht. Ik beschik over de volgende vaardigheden: Engels, Ehbo, Leiding geven, Nederlands, Social media beheer, Schriftelijke en mondelinge communicatie. Ik heb in het verleden al een bedrijf bijgehouden op diverse sociale media, denk hieraan aan instagram business, tiktok, whatsapp business en ook linkdin. Hiernaast heb ik in het verleden een tijdje als content creator van scholieren.com gewerkt en staat sociale media ook heel erg centraal bij mijn studie.

Wat kan ik voor jouw bedrijf betekenen?

Ik ga de sociale media van jullie bedrijf updaten met aangevoerde concepten, hierin kan ik in overleg taalkundig en illustratief een steentje aan bijdragen. Hiernaast wil ik ook een huisstijl met jullie bespreken, bestaande uit een kleurenpatroon, lettertype’s en bepaalde lay outs. Content creëren (zoals tiktoks of instagram reels maken) vind ik ook geen probleem!

Hoe ik te werk ga

Ik verwacht dat er met een duidelijke huisstijl voor de sociale media van jullie bedrijf, een eigenheid gecreëerd kan worden waarmee consumenten dan vertrouwd raken. Daarnaast is content creatie op een originele manier tegenwoordig de weg om een jongere doelgroep aan te trekken!

€ 200

Deze prijs is een indicatie en kan afwijken van de uiteindelijke prijs. Je zit nergens aan vast.

Met deze professional werken
Opdracht informatie

Geschatte tijdsduur

20 uur

Goedgekeurd door GJD

Geverifieerd

Beschikbaarheid

Beschikbaar