F

Fleur

Geverifieerd

Marketing
Terug

15 Social Media Templates

Even voorstellen

Mijn naam is Fleur, ik ben 22 jaar. Momenteel studeer ik Business Innovation aan de Avans Hogeschool. Ik beschik over de volgende vaardigheden: Teksten (her)schrijven, Content creëren, Vormgeving en het maken van flyers / posters. In de volgende functies heb ik al werkervaring opgedaan: Freelance tekstschrijver, Junior Marketeer, Innovatie Stage en het maken van flyers en posters.

Wat kan ik voor jouw bedrijf betekenen?

Ik ga 15 social media templates maken voor het bedrijf. Geheel in de stijl en de kleuren van het bedrijf. Dit doe ik in Canva. De templates zijn gemakkelijk aan te passen en voor iedereen toegankelijk. Zo kun je alle content die je wil delen op je sociale mediakanalen gemakkelijk toevoegen aan de templates en zorg je ervoor dat je sociale mediakanalen er strak en professioneel uitzien!

Hoe ik te werk ga

De social media templates worden gemaakt in Canva. Hiervoor heb ik het volgende nodig: - Relevante, belangrijke informatie over het bedrijf; - Het logo van het bedrijf; - De kleuren van het bedrijf; - Eventueel het lettertype van het bedrijf. De templates worden geleverd door middel van een link. Via de link zijn de templates aan te passen door het toevoegen van de gewenste foto's en tekst. Puur het sjabloon wordt geleverd. Qua inhoud laat ik het volledig aan jou over. In overleg kan ik ook de inhoud voor je aanpassen, zodat de posts direct geplaatst kunnen worden!

€ 50

Deze prijs is een indicatie en kan afwijken van de uiteindelijke prijs. Je zit nergens aan vast.

Met deze professional werken
Opdracht informatie

Geschatte tijdsduur

Goedgekeurd door GJD

Geverifieerd

Beschikbaarheid

Beschikbaar