Anoniem

Geverifieerd

Marketing
Terug

Social Media Manager

Even voorstellen

Mijn naam is Sarah, ik ben 21 jaar en ben momenteel op Bali waar ik mijn afstudeerstage uitvoer. Ik specialiseer mijzelf in Marketing en Sales. Al 2-3 jaar voer ik naast mijn studie online marketing opdrachten uit voor bedrijven. Zo heb ik al aardig wat ervaring op mogen doen in social media, copywriting, ads en meer!

Wat kan ik voor jouw bedrijf betekenen?

- Ik ontvang alle brand visuals, foto's, informatie, inlog gegevens etc. - Ik bereid een content en jaar kalender voor. - Ik bereid alle visuals voor, voor op social media. - Ik doe een hashtag analyse. - Ik schrijf alle copywriting. - Ik overleg met jou of de posts in smaak vallen. - Ik plan alle posts in.

Hoe ik te werk ga

Samen gaan we kijken naar wat het doel is voor de social media. Ik raad altijd aan om minimaal 2 posts per week voor te bereiden, dit is om het account actief te houden. Willen we groeien op social media? Dan moeten we meer focus leggen op video content, een strategie ontwikkelen, eventueel activiteit op het account opschalen of ads inzetten. Voor elk doel is weer een andere aanpak. Laten we het erover hebben!

€ 450

Deze prijs is een indicatie en kan afwijken van de uiteindelijke prijs. Je zit nergens aan vast.

Met deze professional werken
Opdracht informatie

Geschatte tijdsduur

Goedgekeurd door GJD

Geverifieerd

Beschikbaarheid

Beschikbaar